Wie is niels

Niels

 

Na mijn opleiding in hotelschool ter Duinen, en chef-kok te zijn in restaurant,

heb ik besloten om mijn eigen zaak op te richten met een uniek thema.

 

De passie voor het koken en liefde voor het "vintage" is wat mij drijft.

"tijdloze recepten in een tijdloos kader"

 

Wij gebruiken altijd verse producten van lokale producenten om u alleen het beste te kunnen bieden.

Zoals ons vlees komt van onze lokale Hoeveslager !

 

 

 

 

 

 

Elk evenement of feest is uniek, daarom hechten wij het grootste belang uw wensen en behoeften in samenspraak te bespreken.

 

De slogan is :

"u vraagt, wij maken"

 

 

Wij hopen dat U mooie herinneringen zult bewaren aan ons, zodat wij U de volgende maal opnieuw van dienst kunnen zijn.

Steeds tot Uw dienst,

 

Traiteur Niels en Team

Vanderbeke Niels